Något udda mannen betalar 100 000 dollar för Brokeback Mountain Shirts

Video: Något udda mannen betalar 100 000 dollar för Brokeback Mountain Shirts

Video: Något udda mannen betalar 100 000 dollar för Brokeback Mountain Shirts
Video: I'm Back! - YouTube 2023, November
Något udda mannen betalar 100 000 dollar för Brokeback Mountain Shirts
Något udda mannen betalar 100 000 dollar för Brokeback Mountain Shirts
Anonim
Image
Image

Film memorabilia är en konstig sak. Folk är beredda att betala enorma summor pengar bara för att äga något som de såg på en skärm i en timme eller så en gång - saker som ett par begagnade skjortor.

Tom Gregory, en skådespelare och gayaktivist, har just köpt två skjortor från Brokeback Mountain, som bärs av Heath Ledger och Jake Gyllenhaal. Och han betalade 100 000 dollar för privilegiet. Och han kommer inte ens att ta dem av hängaren, än mindre bära dem för resten av sitt liv eller klä två hundar i dem och göra en hund-teman remake av Brokeback Mountain med en 1980-talets VHS-videokamera som vi skulle. Förmodligen.

Om du inte har sett Brokeback Mountain, vi kommer inte att förstöra slutet till dig. Naturligtvis, i ögonblicket före all-sjungande, all-dancing som slutar med Heath Ledger (DVD-skivor) och Jake Gyllenhaal tar av sig i sin flygande bil, de två Brokeback Mountain shirts Nyligen köpt av Tom Gregory spelar en viktig roll i den Oscar-nominerade filma. Gregory själv kallar Brokeback shirts:

"Rubins tofflor i vår tid."

Tom Gregory vann de två Brokeback Mountain shirts på en online-auktion. De Kläder förväntades sälja för omkring $ 50.000, men slutade gå för dubbelt så mycket efter att Gregory slog in med det vinnande budet bara 28 sekunder innan auktionen slutar.

Skjortorna säljes av Fokusfunktioner, distributörerna av Brokeback Mountain, med vinsterna som doneras till Mängda välgörenhet för underprivilegierade kaliforniska barn. Trots att du betalar så Mycket för skjortorna verkar Tom Gregory vara nöjd med skjortorna:

"Det är den ultimata propellen från en extraordinär film … Jag skulle aldrig bära dem, sätta dem på eller separera dem."

Men om du missade det Brokeback Mountain skjortor och du är lite pissad Av, var inte. Vi har hittat den närmaste bäst filmmemorabiliaauktionen på eBay för tillfället. Det är rätt - a SmygandeBrandt vävnad tenn kan vara din för bara $ 0,99! Prata om ruby tofflor av vår tid …

Läs mer:

Brokeback tröjor: din för $ 100,000 - väktare

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: