Ormar finns i en orm på en planfilm

Ormar finns i en orm på en planfilm
Ormar finns i en orm på en planfilm
Anonim
Image
Image

De flesta vet vad de vill ha från en film; intelligens, tätt plotting, en man som vrider runt en flygplanstoalett med en giftig orm som tuggar på hans penis skrikande "Ta av min kuk!" Och utanför Jane Austin-anpassningarna, Ormar på ett plan är det enda stället du hittar den sista.

Men vad skulle hända om riktiga giftiga ormar hittades i en biograf som screenades Ormar på ett plan? Högst sannolikt skulle något tråkigt dimwit skrika ironiskt "Jag har haft det med dessa födda ormar i den här fina biografen" och sedan sitta runt all smug tills en av ormarna angripit sin dumma hals. Antingen den eller en biografarbetare skulle roligt meddela en ormhanterare som skulle samla ormarna upp och fredligt släppa dem tillbaka i öknen, vilket är vad som faktiskt hände när två Diamondback rattlesnakes hittades på en Arizona-biograf nyligen. Men den första bara ljud bättre, eller hur?

Det är svårt att veta var man ska stå på Ormar på ett plan dessa dagar. Det var det Ormar på ett plan backlash, då en ironisk omfamning av hur dåligt tanken på Ormar på ett plan var då en annan backlash när folk insåg att vissa människor utanför deras lilla bloggande gemenskap skulle vara in på Ormar på ett plan skämt, då en backlash mot Ormar på ett plan backlash och nu Ormar på ett plan diskuteras på Richard och Judy och vi är alla förvirrade. Men en sak är säkert - Ormar på ett plan sorts gjorde det ganska bra i helgen box office.

Men du vet vad som skulle göra Ormar på ett plan ännu bättre? Om de faktiska levande giftiga ormarna släpptes in i biografen under varje screening av filmen. Tänk på spänningen av det - ormar sprungar ut ur popcornväskor och klämmer fast på folks tungor, ormar sliter runt allas anklar utan att publiken vet det, ormar med facklor som riktar filmgäster till deras platser … och sedan biter på dem. Det skulle vara sinnessjuk. Eller måttligt avskräckande i bästa fall. Precis som det var nyligen när två Diamondback rattlesnakes hittades i AMC-biografen i Phoenix, Arizona inte så länge sedan. Enligt BBC:

En AMC Entertainment talesman sa att en Diamondback rattlesnake hittades inuti biografen i Phoenix, Arizona och en annan på parkeringen. Ingen skadades och ormarna släpptes i öknen, sa hon.

Bara för att göra sakerna ännu skrämmare - hade ormarna faktiskt varit någonstans där de kunde ha orsakat till och med den minsta mängden fara, åtminstone - Russ Johnson av Phoenix Herpetological Society säger:

"Ormarna" har en kraftfull gift som kan ha allvarligt skadat någon."

Men allt verkar vara lite för tillfället att vissa ormar skulle gå in i en bio där Ormar på ett plan visades under öppningen några dagar av Ormar på ett plan. Kanske är det här bara en marknadsföringsstunt - och om det är, har det uppenbarligen fungerat. Låt oss hoppas att trenden fångar på och The Wicker Man marknadsförs av en jätte bild av Nicolas Cage fylld full av lokala byborna snuck till biografer och sätta elda nu och då.

Läs mer:

Real Snakes Found Vid Film Visar - BBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: