Stan Lee Söker Stödja Order mot Fängslad Affärschef

Video: Stan Lee Söker Stödja Order mot Fängslad Affärschef

Video: Stan Lee Söker Stödja Order mot Fängslad Affärschef
Video: Stan Lee | Official Trailer | Disney+ | Reaction! - YouTube 2023, November
Stan Lee Söker Stödja Order mot Fängslad Affärschef
Stan Lee Söker Stödja Order mot Fängslad Affärschef
Anonim

Stan Lee affärschef, Keya Morgan, har arresterats och anklagats för att lämna in en falsk polisrapport. Han släpptes på $ 20 000 borgen. Förra veckan skrev Lee en kort video som säger att Morgan är den enda personen han litade på att hantera sin verksamhet. I det sade Lee:

"Det har kommit till min uppmärksamhet att många människor kontaktar andra företag eller andra som försöker komma i kontakt med mig. Jag vill bara gå på posten och säga att jag bara har en partner, bara en person som representerar mig och det är Keya Morgan Alla andra som hävdar att jag är min rep gör bara den historien. Jag vill bara lägga den på skivan. Om du vill ha mig, ring mig, om du inte kan få mig, ring Morgan. arbeta tillsammans och erövra världen sida vid sida."

Idag bad Lee om en återhållsamhetsorder mot Morgan.

Charley Gallay / Getty Images
Charley Gallay / Getty Images

Morgan arresterar tros vara relaterad till en polisrapport från tidigare denna månad när LAPD kallades till Lee's house för att kolla in en rapport av ett angrepp. Vid den tiden sade en talesman för LAPD:

"Befälhavare anropades till en fastighet på 9100-kvarteret Oriole Way klockan 7.30 efter rapporter om ett angrepp. Det hävdades att en misstänkt hade en pistol och hotade. Officer fängslade två personer som matchade beskrivningen och en utredning pågår. Tre enheter finns fortfarande på scenen, inklusive officerare och detektiver."

Polisen sa att en eller båda väpnade männen hade hängt runt Lee's Hollywood Hills hem dagen innan. Männen hävdade Lee skylde dem pengar.

Det var tydligen en lögn som begåtts av Morgan. Keya Morgan är också Donald Trump Jr.s affärschef.

Rekommenderad: