Star Wars TV Show? Nooooooo!

Video: Star Wars TV Show? Nooooooo!

Video: Star Wars TV Show? Nooooooo!
Video: Begin | Ahsoka | Disney+ - YouTube 2023, November
Star Wars TV Show? Nooooooo!
Star Wars TV Show? Nooooooo!
Anonim
Image
Image

I slutet av Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith, människor runt om i världen andades av lättnadens suck. Det var det, inte mer Stjärnornas krig och säkert inte mer skummad inbetalning Stjärnornas krig avstickare.

Tja, det är där du har fel. Du ser, George Lucas har inte vred varje öre han kan utforskade möjligheterna för Stjärnornas krig universum. Och det är därför en 100-episod Stjärnornas krig TV-show kommer att vinge sitt sätt rätt in i dina ögon under de närmaste åren.

en Stjärnornas krig TV-serier hade muttered om av Stjärnornas krig (DVD-skivor) bigwigs under den stora Star Wars Episode III hype explosion förra sommaren, men bullret hade dött lite sedan dess. Kanske, vi trodde, de Stjärnornas krig TV-show har gått vägen för den saknade Stjärnornas krig trilogi att George Lucas nämnde några gånger innan alla insåg hur onyttig Det mörka hotet var.

Men det verkar som att George Lucas inte hade grävt planer för Stjärna Wars TV-show alls. Faktum är att han bara enats om att göra 100 episoder av det, inställt mellan episoder III och IV i Stjärnornas krig filmer. Huruvida inte tidsramen kommer att omfatta den färdiga TV-serien 1978 Star Wars Holiday Special är okänt just nu, men Stjärnornas krig producent Rick McCullum berättade för Daglig spegel:

"Vi är väldigt exalterade - vi bara fick bekräftelse George Lucas har förbundit sig att skriva Star Wars tv-serie. Jag antar att det här är nyheterna som alla fans har väntat på att höra … Det kommer alla att vara nya eftersom originalen kommer att vara alltför gamla. Men vi kommer att använda Anthony [Daniels] som C3PO eftersom det finns en sådan sak som lojalitet."

Vi får också veta att Stjärnornas krig TV-show kommer att vara "mycket mer dramatisk och mörkare" än filmerna som, som att se som hur den sista filmen innehöll barnmord och en man som förskräcker sig i ett lavaflöde, skrämmer röven från oss, uppriktigt sagt.

På ett sätt är vi dock glada över att a Stjärnornas krig TV görs. Därför att efter det är klart, tröttsamt Stjärnornas krig fanatiker som vill titta på hela Stjärnornas krig saga i kronologisk ordning kommer att vara ur vår väg i nästan fem fasta dagar, i stället för de svaga 12 timmarna det för tillfället tar dem. Plus, om det är på TV, idiot Stjärnornas krig fansen kan inte rada upp utanför fel bio.

Läs mer:

Spännande Star Wars News - Himmel

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: