Stephen King vill ha Rowling för att hålla Harry Potter Alive

Video: Stephen King vill ha Rowling för att hålla Harry Potter Alive

Video: Stephen King vill ha Rowling för att hålla Harry Potter Alive
Video: Harry Potter and The Philosopher's Stone | A Cosmic Kids Yoga Adventure! - YouTube 2023, November
Stephen King vill ha Rowling för att hålla Harry Potter Alive
Stephen King vill ha Rowling för att hålla Harry Potter Alive
Anonim
Image
Image

Harry Potter-maskinen börjar växa, med JK Rowling beavering bort på finalen Harry Potter bok och Daniel Radcliffe förbereder sig för att ta av sig kläderna och blinda hästar med en metallpinne.

Men det finns fortfarande människor som bara inte kan släppa Harry Potter, speciellt inför rykten om att JK Rowling kommer att döda Harry Potter i slutet av boken sju. Och det händer bara att ett av dessa människor är skräckförfattare och allsidig kooky gent Stephen King, som föreslog att JK Rowling bara får Harry Potter att sparka en hund ihjäl i slutet av boken istället. Åtminstone tror vi att han kom på.

Ändring är en naturlig, ostoppbar kraft. Saker händer, folk fortsätter. Efter att JK Rowling har skrivit den sista Harry Potter bok, det blir inte mer Harry Potter för någon - åtminstone tills Rowling inser att allt annat hon skriver om inte kommer göra så mycket pengar. Även Daniel Radcliffe, Harry Potter-pojken, har vridit ryggen på trollkarlen för att frigöra mer tid för sina nakna hästskakningar.

Och snart kommer du alla att bli nostaligiska om Harry Potter, eller åtminstone den tid som Harry Potter levde, eftersom JK Rowling blir redo att döda Harry Potter i slutet av den sista boken. Rowling har redan antydt att två tecken kommer att snusa det i finalen Harry Potter bok, men det är två för många för skräckförfattare Stephen King - en man som har dödat fler karaktärer än vad JK Rowling någonsin kunde drömma om.

Allt detta hände när JK Rowling tog sin diamond-studded panda-semen brände jetpack ut för en resa till New York för en Q & A och välgörenhetsläsning med Stephen King och John Irving, en händelse som snabbt blev en diskussion om huruvida Harry Potter skulle skryta i slutet av boken sju. Stephen King sa att han ville ha Harry Potter att leva innan Rowling kommer att få tillbaka, om hon dödar Harry Potter genom att berätta en historia om en man i sin bok som sparkar en hund ihjäl:

"Jag vill inte att han ska gå över Reichenbach-fallen … Du vill vara snäll och säga" Jag är ledsen att du inte tyckte om det ", men jag tänker på mig själv nummer ett, han var en hund inte en person och nummer två, hunden var inte ens riktig. Jag gjorde den hunden, det var en falsk hund, det var en fantasisk hund, men folk blir väldigt mycket involverade."

När det gäller JK Rowling själv var hon förutsägbart cagey om hela ämnet:

"Vi arbetar mot det slut som jag alltid planerat, men ett par tecken som jag förväntade mig att överleva har dött och en karaktär har fått en utsättning. Jag förstår varför en författare skulle döda en karaktär ur synvinkel att inte tillåta andra att fortsätta skriva efter att den ursprungliga författaren är död."

Det är inte den enda anledningen till att JK Rowling verkar så angelägen om att döda Harry Potter - allt för att stoppa alla de idioter som skickar sina pappersbitar hela tiden.

Läs mer:

Döda inte Harry Potter, uppmanar amerikanska författare Rowling - Reuters

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: