Steve Harvey stämde för $ 205,000 över en privat jet

Video: Steve Harvey stämde för $ 205,000 över en privat jet

Video: Steve Harvey stämde för $ 205,000 över en privat jet
Video: Night - YouTube 2023, Oktober
Steve Harvey stämde för $ 205,000 över en privat jet
Steve Harvey stämde för $ 205,000 över en privat jet
Anonim

Steve Harvey är en av de mest fullbordade komikerna hela tiden. Den 58-årige parlayed hans förmågor på mikrofonen till ett värdspel på Showtime på Apollo sitcom, en TV-program på dagtid och ett spelspelspel, och har en beräknad nettovärde på 100 miljoner dollar. Det är säkert att säga att Steve Harvey flyger högt som ett resultat av hans framgång. Men ett företag från Nashville är ute efter att ta Harvey ner med en rättegång som har att göra med förändringar i en privat jet.

Enligt en process som inlämnats av Business Aircraft Leasing Inc. i Nashvilles amerikanska distriktsdomstol i förra veckan, gick Harvey överens om att betala företaget, som hyr ut och säljer jetar, $ 400.000 för att anpassa en Gulfstream-jet. Rättegången säger att Harvey "oralt lovade" att hyra Gulfstream-jet för en hel del 97 000 dollar per månad. Business Aircraft Leasing anställde ett annat företag, den Florida-baserade Private Sky Aviation, för att göra anpassningsarbetet, vilket innebar att man tog bort två platser från planet och anpassade inredningen och sittdesignen.

VALERY HACHE / AFP / Getty Images
VALERY HACHE / AFP / Getty Images

Låter enkelt nog, eller hur? Det verkar som att Harvey gjorde ungefär hälften av sina betalningar, innan han bestämde sig för att han inte längre ville hyra jeturen. Som ett resultat hävdar Business Aircraft Leasing saken för åtminstone de återstående $ 205.040. Företaget kan leta efter ännu mer pengar i skador, men tillåter domaren att bestämma exakt beloppet i försöket.

Rättegången listar Harvey och hans företag, One World Aviation, som medförtalare i kostym. Vad Vad Harvey har att säga i hela situationen? Vi vet inte ännu. Harvey, tillsammans med One World Aviation, har ännu inte kommenterat situationen.

Rekommenderad: