Dumma Michael Jackson-fansen för att helt skilja sig från verkligheten i virtuell värld

Video: Dumma Michael Jackson-fansen för att helt skilja sig från verkligheten i virtuell värld

Video: Dumma Michael Jackson-fansen för att helt skilja sig från verkligheten i virtuell värld
Video: Venice, Italy Canal Tour - 4K 60fps with Captions - YouTube 2023, Oktober
Dumma Michael Jackson-fansen för att helt skilja sig från verkligheten i virtuell värld
Dumma Michael Jackson-fansen för att helt skilja sig från verkligheten i virtuell värld
Anonim
Image
Image

Du kan hävda att många fans av Michael Jackson redan lever i sin egen, underliga, små värld, men snart kommer de att kunna helt lossna sig från normala människor och stanna hemma, stinka av B.O. och går blekare än Michael Jacksons kuk när de går in i en virtuell planet som ägnas åt den sena kungen av pop … aldrig att återvända.

Det är rätt, weirdos, Kalifornien-baserade SEE Virtual Worlds tillkännagav att det hade en överenskommelse med Jacksons gods att göra "Planet Michael", som är en Internet-värld baserat på konstnärens musik, liv och intressen.

Intressen, vi kan bara anta, som kommer att omfatta rattling runt ett hus fyllt med Jolly Green Giant figurer, apor och ljudet av gråt.

Jackson Estate co-exekutör John McClain sa i en release:

"Michael utforskade alltid kreativa nya sätt teknik kunde förbättra sina fans fans erfarenheter"

"Vi är stolta över att jobba med SEE Virtual Worlds för att bygga en global interaktiv upplevelse som passar en artist som nyskapande som Michael Jackson."

Verkligen? Jackson var alltid utforska ny teknik, men aldrig faktiskt "rundad" för att utnyttja den, om du inte räknar med det otroligt hemska videospelet han släppte baserat på Moonwalker-filmen som såg att du sparkade magi ur din fot och slog kvinnor upp medan barnen ropade "MICHAEL!" på dig.

Hur som helst kommer den virtuella planeten att vara klar sen i nästa år låta folk använda animerade tecken för att umgås, utforska och spela spel i en värld med kontinenter som ägnas åt teman från Jacksons liv. Precis som Second Life, bara fylld med de mest deprimerande musikfanserna i historien.

Estate co-exekutör John Branca:

"Det är passande att i Planet Michael kommer hans fans att kunna sammanfoga på ett unikt sätt på nätet för att fira hans musik, hans konstnärskap och hans hängivenhet för att hjälpa dem i nöd".

Kanske kommer det att finnas en sektion när animerade avatarer kan samlas runt domstolshus för att krossa missbruk hos människor från medicinsk yrke mellan att sjunga "Heal The World" och klä upp som den dåligt animerade kaninen från Speed Demon-videon.

SEE lanserade en planetmichael.com hemsida för att ge information och uppdateringar om projektet.

Om du bor i Michael Jacksons desperata värld av ensamhet inte överklagar, kanske kanske du hellre dansar som honom istället?

Nästa år kunde vi se utgivandet av "Michael Jackson: The Experience" som kommer att lära spelare att behärska kungen av pops mest kända dansdragningar.

Jackson var 50 år gammal när han dog av konstighet den 25 juli 2009.

eller gå med i vår Facebook-grupp

Rekommenderad: