Superman att gifta sig med en kvinna, uppenbarligen

Video: Superman att gifta sig med en kvinna, uppenbarligen

Video: Superman att gifta sig med en kvinna, uppenbarligen
Video: He saw the Tic-Tac UFO - Life Changing Events with Sean Cahill - YouTube 2023, November
Superman att gifta sig med en kvinna, uppenbarligen
Superman att gifta sig med en kvinna, uppenbarligen
Anonim
Image
Image

Superman Returns var lite av en letdown, eller hur? I stället för att se en flygande man som frisbeeing en brinnande oljetankfartyg på månen, fick vi en känslomässig studie i förlorat fäderskap istället. Bleurgh! Var är det roligt i det?

En del av anledningen till att Superman Returns var så lama var att Superman spelades av Brandon Routh, en skådespelare så tvådimensionell som han gör PaRappa Rapparen ser ut som Vanessa Feltz. Hur som helst, Brandon Routh gifter sig med sin flickvän Courtney Ford, en skådespelerska så otydlig att det kanske inte finns någon bortsett från Brand Routh och hennes egen mamma har någonsin hört talas om henne.

Beroende på vem du tror var Brandon Routh anställd som Superman av två skäl. För det första ser Brandon Routh ut lite Christopher Reeve Om du klär honom som Superman, ge honom exakt samma frisyr som Christopher Reeve hade, få ett bra avstånd bort från honom och krypa lite. Och för det andra för att Brandon Routh har en jättevilja.

Självklart har ingen av dessa faktorer övertygat filmister att gå och se Brandon Routh i Superman Returns; en stark öppningshelg följdes av veckor och veckor att få spanked av några pirater - så mycket så att Warner Brothers troligen tänker två gånger om att låta Bryan Singer göra en långvarig, löjligt dyr, lite gay girly-ass Superman Returns fortsättning.

Lyckligtvis för Brandon Routh är Superman inte hela hans liv - Brandon Rouths andra intressen inkluderar nästan att springa över mannen som uppfann Lekplatsens lag och bli förlovad med tjejer som han har gått ut med i tre år. Det är rätt - Brandon Routh gifter sig med långsiktig flickvän Courtney Ford enligt sin slav Kacey Spies, vem sa:

"De är väldigt glada."

Tja, bra för dem. Men vem är Courtney Ford, den här kvinnan som Brandon Routh ska gifta sig med? Kristus vet, kort sagt, men hon var uppenbarligen i en episod av Moesha en gång för fem år sedan. Åh, och Brandon Routh och Courtney Ford har gjort en kort thriller tillsammans kallad Avslag. Det är allt vi vet, förutom att Brandon Routh och Courtney Ford verkar vilja vilja gifta sig i höst och Brandon Routh ges till att göra uttalanden om Courtney Ford som gör att vi vill kräka upp våra lungor som:

"Hon tar mig till knäna."

Bleurgh!

Läs mer:

Superman Brandon Routh Engaged - människor

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: