Spelet får 60 dagar i fängelse för de vanliga vapenspelarna

Video: Spelet får 60 dagar i fängelse för de vanliga vapenspelarna

Video: Spelet får 60 dagar i fängelse för de vanliga vapenspelarna
Video: Dolly Parton Before and After: Plastic Surgery Transformation - YouTube 2023, November
Spelet får 60 dagar i fängelse för de vanliga vapenspelarna
Spelet får 60 dagar i fängelse för de vanliga vapenspelarna
Anonim

Det är en vanlig situation - du spelar ett bakgårdsspel av sport och plötsligt är du överväldigad med strävan att slå och dra en pistol på din konkurrent samtidigt som det hotar att döda honom.

Kan vi inte säga att det har hänt oss på ett eller annat ställe? Vi vet att vi kan - och de småbarnen kommer inte att fråga efter sina marmor med bråttom igen - och nu kan det Spelet.

Rapper Spelet har dömts till 60 dagar i fängelse för att vifta en pistol runt under en basketmatch i ett skola. Bra sak också - om spelet kom undan med det, kunde detta pistolbaserade dödshotande ha snuckat till professionell sport och Gud vet Alan Smith är farligt nog eftersom det är utan en sex-shooter som är fastsatt i låret.

Spelet är förmodligen mest känt för att ha det mest spektakulärt missnöjda namnet i musik. Google The Game och du tas till sidor om a David Fincher film, en kedja av videospelbutiker, en amerikansk sitcom, en brottare, a Jurassic 5 sång och en bok om hur man lurar tjejer i att sova med dig. Det är något du inte klarar av, säg, Dödlig Bizzle.

Så, med vetskap om att han står inför alla dessa saker, har Spelet bestämt sig för att få sig i nyheten så många gånger som möjligt. Huvudsakligen genom att agera som en dickwad, beviljas, men du kan inte fel honom för att försöka. Tidigare har The Game arresterats för att svära i ett köpcentrum, för att låtsas vara polis och för att ge en annan polis självkänsla, men som du kan berätta är inget av de saker som är involverade att slå en man under en vänlig sportevenemang och hotar då att döda honom med en pistol.

Lyckligtvis insåg spelet detta för ett år sedan och gjorde så mycket. Han debiterades sedan i juni och ställdes inför en femårig fängelsestraff för den. Men tack vare det mest gangsta av lagliga utträde klausuler - anbudet - The Game har bara hamnat dömd till 60 dagar i fängelse. E! Uppkopplad rapporter:

Hit-making rappperen har dömts till två månader i en L.A.-låsning efter att ha begärt ingen tävling måndag för att piska ut en pistol under ett skolgårds pickup-basketspel. Den 28-årige "How We Do" hip-hopster, som i domstolen nämnts av hans namn, Jacyeon Terrell Taylor, utarbetade en överenskommelse med åklagare för att undvika upp till fem år i burken. I utbyte mot hans olyckliga anmärkning om ett brott mot innehav av ett skjutvapen i en skolzon släppte distriktets advokatbyrå två andra brottmålsavgifter som gjorde kriminella hot och uppvisade ett skjutvapen i närvaro av en fredsansvarig.

Förutom 60 dagar låses, måste spelet också slutföra 150 timmars samhällstjänst, och han kommer att vara på prov i tre år - vilket verkar som en hemsk lång tid att vara för någon som en gång blev arresterad för att göra en polisen är dålig.

Så spelet är i fängelse och Foxy Brown är i fängelse. Det verkar som om den här trenden fortsätter under mycket längre tid, kommer alla rappare att behöva bete sig själva på grund av sina olika provningsorder. Detta kommer att inleda en ny era av gentlemanly, välmönstrad hiphop - och vi har redan förutsett det, eftersom våra lager av baggiga tuxedos och överdimensionerade topphattar kommer att intyga.

Och om Westwwod lägger inte vår nya banger Åh Marjory (vad en härlig blus) Vid kraftig rotation i påsk, blir vi mycket överraskad.

Läs mer:

Game Off-Rapper Dömd till fängelse - E! Uppkopplad

Rekommenderad: