Pengarna bak galna män

Video: Pengarna bak galna män

Video: Pengarna bak galna män
Video: Camping in the Rain on Mountain with Dog - Tent and Tarp - YouTube 2023, Oktober
Pengarna bak galna män
Pengarna bak galna män
Anonim

Den moderna klassiska tv-serien Mad Men har äntligen kommit till ett slut. Den amerikanska perioden drama körde på AMC i sju årstider från 2007 till 2015. Mad Men har varit väldigt populär och har tagit hem 15 Emmy Awards utöver fyra Golden Globes. Det var den första grundläggande kabelserien någonsin att vinna ett Emmy-pris för utestående dramaserie och det skulle göra det för var och en av de första fyra säsongerna. Mad Men rankades 9th All-Time Greatest TV-program av Entertainment Weekly och 2nd Bästa TV Show Drama av 21st Talet av Newsday.

En stor del av det som gjorde serien så populär var gruppen av skådespelare som skildrade karaktärerna varje vecka. Här är en närmare titt på skådespelarna av galna män som visade sig i åtminstone hälften av showens episoder och hur mycket de är värda.

Jon Hamm som Don Draper: I slutet av serien gjorde Hamm $ 275 000 per episod. Under showens första säsong började han på $ 20.000 per episod som höjdes till $ 25,000 i säsong 2. För säsong 3 blev hans lön fyrdubblad till $ 100.000 per episod och sedan i säsong 4 gjorde han 125.000 dollar till en show. Hamm har också en producentkredit som sannolikt kommer att hjälpa honom att fortsätta tjäna pengar från serien på vägen, från återställningar och DVD-vinster. Han har också nominerats till 11 Emmy Awards för Mad Men. Jon Hamm har ett nettovärde av $ 30 miljoner.

Elisabeth Moss som Peggy Olson: Moss fick en lön på 175 000 dollar per episod medan han starrade i Mad Men. Hennes andra mest kända roll har kommit framträdande som Zoey Bartlet på NBC-tv-serien The West Wing. Elisabeth Moss har ett nettovärde av 8 miljoner dollar.

Vincent Kartheiser som Pete Campbell: Kartheisers andra mest kända roll kom som Connor i WBs tv-serieängel från 2002 till 2004. Han är gift med Alexis Bledel som uppträdde i tre episoder av galna män som Beth Dawes. Vincent Kartheiser har ett nettovärde av 5 miljoner dollar.

Jason Merritt / Getty Images
Jason Merritt / Getty Images

Januari Jones som Betty Francis: Jones gjorde $ 100.000 per episod av galna män. Hon har spelat i filmerna American Wedding, Unknown, och X-Men: First Class. För hennes roll i Mad Men har hon blivit nominerad till Golden Globe och Emmy Award for Best Actress. Januari Jones har ett nettovärde av $ 10 miljoner.

Christina Hendricks som Joan Harris: Hendricks gjorde också en lön på $ 100.000 per episod av galna män. Hon har blivit omröstad som "den sexigaste kvinnan i världen" och "Bästa ser amerikanska kvinnan" av Esquire magazine. Christina Hendricks har en nettovärde av 8 miljoner dollar.

Aaron Staton som Ken Cosgrove: Staton nominerades till ett BAFTA-pris för bästa videospelresultat för sin roll i spelet L.A. Noire. Aaron Staton har en nettovärde av 4 miljoner dollar.

Rich Sommer som Harry Crane: Sommarens genombrott roll starred som Doug i 2006-filmen The Devil Wears Prada. Rich Sommer har ett nettovärde av 4 miljoner dollar.

John Slattery som Roger Sterling: Slattery spelade som Howard Stark i filmerna Iron Man 2 och Ant Man. Han regisserade sin första film Guds pocket i 2014. John Slattery har en nettovärde av $ 10 miljoner.

Kiernan Shipka som Sally Draper: Shipka uttryckte rollen som Jinora på Nickelodeon TV-serien The Legend of Korra från 2012 till 2014. År 2013 vann hon ett ungt artistpris för bästa prestanda i en tv-serie - återkommande ung skådespelerska för galna män. Kiernan Shipka har ett nettovärde av 3 miljoner dollar.

Robert Morse som Bertram Cooper: Morse starred i Broadway och filmversionerna av How to Succeed in Business Without Really Trying. Robert Morse hade en nettovärde av 5 miljoner dollar.

Christopher Stanley som Henry Francis: Stanley spelade in i filmerna Argo och Zero Dark Thirty i 2012. Christopher Stanley har en nettovärde av 2 miljoner dollar.

Jessica Pare som Megan Draper: Pare har spelat i filmerna Wicker Park och Hot Tub Time Machine. Jessica Pare har en nettovärde av 3 miljoner dollar.

Det fanns faktiskt hundratals skådespelare som dök upp i galna män över sin prisbelönta sju säsongskörning. Nu när showen är över Amerika måste hitta ett nytt drama att omfamna. Vilken ny show tror du kommer att bli nästa Mad Men?

Rekommenderad: