Oscarna - Vem hade på sig klänningar?

Video: Oscarna - Vem hade på sig klänningar?

Video: Oscarna - Vem hade på sig klänningar?
Video: 100% MOBILVLOGG!!! - YouTube 2023, November
Oscarna - Vem hade på sig klänningar?
Oscarna - Vem hade på sig klänningar?
Anonim
Image
Image

Det finns bara två saker som människor bryr sig om när det gäller Oscarerna: hur mycket värden stämmer och vad brukar tjejerna ha på sig. Och vem vinner de faktiska utmärkelserna, en liten bit.

På värdfronten kommer allt att planera - Jon Stewart kallas redan den mest nedslående värd för någonting i hela mänsklighetens historia för att i princip inte sjunga några roliga låtar. Och på klänningsfronten släppte ingen av skådespelerskorna upp för Oscarerna oss heller. Här är vår översikt över vilka klänningar som användes på Oscars röda mattan i år:

Charlize Theron - Vänd upp till Oscar med en Marge Simpson frisyr och en klänning med en båge på hennes axel ungefär storleken på Nepal. Det var självklart att hon såg en rätt tit.

Felicity Huffman - Klarade en slags frilly svart klänning till Oscarerna. Vissa människor ringer det 'en av de mest fantastiska klänningarna på kvällen." Vi ringer det "en slags frilly black dress thing" och vi håller fast vid det.

Jennifer Lopez - Waltzed ner Oscars röda mattan i en klänning färgen på inredningen av en tvivelaktig taxi. Gjorde hennes röv ser stor ut, naturligt.

Naomi Watts - Stalde Nanas nätgardiner, täckte sig i Pritt Stick och rullade runt på gardinerna oavsiktligt, genom att se hur hon gick ner Oscars röda mattan.

Keira Knightley - Visad på Oscar klädd som henne ut ur Stänk.

Jane Seymour - Ja, snygg klänning och allt, Dr Quinn, men varför har du bestämt dig för att ta med en liten gitarr till Oscarerna? Du weirdo.

Du kommer vara glad att veta att alla andra som deltog i Oscarerna bokstavligen tog några kläder. Vi kommer inte att visa dig bilder av dem - vi tror att du hittar våra förödande noggranna beskrivningar är mycket - men om du vill titta på vad Oscars deltagare bar, finns det ett snyggt lite Oscars-skivspelning på Himmel hemsida. Det mode korrespondent roll på LK idag är lika bra som våra …

Rekommenderad: