Spraylisten 2007: Önskar 2008

Video: Spraylisten 2007: Önskar 2008

Video: Spraylisten 2007: Önskar 2008
Video: NBC Nightly News: Anna Nicole Smith Death - Part 1 - YouTube 2023, November
Spraylisten 2007: Önskar 2008
Spraylisten 2007: Önskar 2008
Anonim
Image
Image

Nu är vi i slutet av 2007, det är dags att reflektera över det gångna året.

Det är ett år som ses Hecklerspray författare kastade ut ur tidningsbaserade skriftliga tävlingar för att fuska, Hecklerspray författare målade ljusorange som en grym start till andra tidningar, Hecklerspray författare fortsätter seriösa nyhetsprogram för att diskutera det verkliga hotet mot wanking kenyanska apor och Hecklerspray författare waggling enorma svarta dildos runt medan de scathing om Andra liv för digitala TV-kanaler. Och vi säger till och med att vissa saker hände under 2007 som inte direkt involverade personer som arbetar för Hecklerspray, även om vi ännu inte ser bevis på detta.

Men hur är det med nästa år? Vad vill våra ledande författare personligen vilja från det? Låt oss ta en titt…

Stuart Heritage Sedan 2007 var året som Hecklerspray vann en pris och blev stor nog för att jag skulle gå på Sky News för att diskutera wanking kenyanska apor med en förskräckt nyhetsläsare, jag skulle vilja 2008 vara det år som du människor blir mer involverade genom att lämna mer kommentarer och vad inte. Det är du som gör Hecklerspray vad det är och läsa kommentarer - positivt eller negativt, tankeväckande eller förolämpande - är en konstant höjdpunkt i min dag. Så gör det mer tack.

2008 kan vara det år jag försöker ge upp är också uppriktig. Bleurgh.

CJ Davies Intressant en, detta. Ska jag vilja önska något personligt - som pengar, berömmelse, makt eller återintroduktion av Pretzel Flipz snacks och Mountain Dew-läskedrycker till den brittiska marknaden (allvarligt kan de vilja börja krig och allt det, men de amerikanerna slog oss i händerna när det gäller ohälsosamma mellanmål. Nästa gång du är ute, kan du prova ett pack med sura skitlar - de pissar otroligt, belagda i något giftigt extra lager av socker som våra poncy EU-regler antagligen inte skulle tillåta på "säkerhet" grunderna. Den stora flickan av tjejer).

Frestande, men nah. Istället kommer jag att vara allt ur karaktär och erbjuda vad som kan anses vara en "trevlig gest". Min önskan är att du, Hecklerspray läsare, ha en mycket lycklig 2008. För att trots att jag skrämmer mig med enstaka obscen gay fanmail och kommentarer som "OMG OMG är du alla hatare som slår bort Pete Doherty, är han en poet innit" - jag tycker om dig som du. Nu, fortsätt - njut av din semester, du luriga lilla scamps.

Shawn Lindseth När det här året avslutas och rullar in i nästa, kan jag inte låta bli att förundras över de vetenskapliga komplexa mänskligheten har uppnått - vi har rymdskepp nu, du vet. Ändå, trots våra synliga framsteg, vet jag hur oändligt våra skapelser blir, människan kan aldrig jämföras med naturens glans.

Ta till exempel en mans testiklar. Naturen skapade dem för minst 40 år sedan, och sättet som de omvandlar urin till liv som ger spermier är fortfarande eons utöver allt som man kan våga drömma om att skapa. Tack för den typen eller saker naturen.

Åh, och min '08 önskan är för en ekonomisk mejl.

Chris Laverty Jag vill inte ha världsfred som jag har sänt vapen genom Iran i över ett år nu. Jag har aldrig varit så spolig.

Gun Run är inte det enklaste företaget i världen (försök med att citera det när du förnyar din bilförsäkring), men folket gör det värt. Överallt åker jag dit är ett vänligt ansikte. Inte alla av dem andas, eller till och med knutna till en kropp, men jag är inte så liten att prata i alla fall. Bäst av allt, det här är första gången i mitt liv som jag någonsin har haft en riktig solbränna.

När det gäller nästa år skulle jag gärna se en gradvis avveckling av mobiltelefonen (jag använder en satellittelefon som inte är densamma) - i synnerhet textning.

Om jag ser en mer ruddy-faced tonåring som klickar på så mycket att han eller hon sannolikt kommer att hävda droger från NHS under de närmaste 50 åren på grund av kronisk artrit som de har utvecklat, ska jag skjuta dem med mitt eget lager.

Det finns en ironi i texting som är den mest anti-sociala tidsfördriv i världen; men inte en rolig nog att skriva om. God jul och ett gott nytt år - Jag har ett plan att fånga.

Matthew Laidlow Jag antar att jag 2008 kunde slå på att hitta lösningar för världens problem, som att lösa ljuget som är global uppvärmning eller - som Bono - försöker rädda svältet genom att ge dem stora Mac eller något, även om hans ansträngningar tydligen har gjort jävla allt. Även om jag donerade ett pund för vissa ris till några hungriga afrikaner, eller kanske var det bara en tiggare som utnyttjade min naivitet så att hon kunde köpa en flik av LSD.

För 2008 kommer det verkliga miraklet inte att minska polska människor som stjäl alla skräpjobb som brittiska människor inte vill göra, men om eller inte Axl Rose kommer äntligen att skita ut det här blodiga albumet han har varit på och om och om och om och om igen, för Gud vet hur många år. Jag skulle gärna se vad ginger-locked rocker faktiskt kommer upp med. Han har haft tillräckligt med tid på det. Förhoppningsvis kommer det att se dagens ljus på något ställe. även om vi alla vet att det kommer att bli den största högen av kasta någonsin.

Annette Hyde Min önskan om 2008 är att uppgradera mitt liv från lat till inte riktigt så lat. Jag vill uppgradera från baskabel till standardkabel, uppgradera från bandspelare i min bil till bärbar CD-spelare, sikta på att ta på mig mina skor och applicera min deodorant innan jag går för arbete istället för att köra och hämma mina byxor i motsats till att tapa dem på insidan med kanaltape. Jag vet att det här är höga mål, men jag tänker på någonting, det blir alltid gjort. Så småningom. Vanligtvis av någon annan, kom och tänka på det.

Vi kommer tillbaka i full kraft den 2 januari, så var redo för oss då. Under tiden, varför inte lämna dina egna önskemål för 2008 i kommentarfältet nedan, precis som en av oss frågade dig ungefär 45 sekunder sedan. Kristus, vad är det för fel på er människor?

Rekommenderad: