Topp 5 bästa tjäna sexband av all tid

Video: Topp 5 bästa tjäna sexband av all tid

Video: Topp 5 bästa tjäna sexband av all tid
Video: TOP 5 Creature Sightings - YouTube 2023, Oktober
Topp 5 bästa tjäna sexband av all tid
Topp 5 bästa tjäna sexband av all tid
Anonim

Det var inte så länge sedan att kändisar var kända för sin talang på skärmen eller scenen. Skådespelare agerade. Sångare sjöng. De arbetade sig upp i branschens ledning. Och sedan hände sexbanden. Nu har vi en hel underklass av kändisar kända för att bumpa och slipa mellan arken för en videokamera. Faktum är att världen har en 2007-könstejp för att tacka för alla saker Kardashian.

Ibland läcks sexband ibland är de planerade och förhandlade. Det kan chocka dig för att ta reda på att de bästa tjäna sexbanden har gjort sina "stjärnor" hundratusentals till miljoner dollar. Smartphones har gjort det enklare än någonsin att fånga eftermiddagens glädje på film. Det här är en trend som inte kommer att gå bort någon gång snart.

Låt oss ta en titt på fem av de högst tjänade sexbanden hela tiden.

# 5: Mimi & Nikko Scandal i Atlanta med Mimi Faust och Nikko Smith

I 2014 kom Mimi Faust, stjärnan av Love & Hip Hop: Atlanta, och hennes pojkvän Nikko Smith, tillsammans för att filma ett sexband. Paret betalades 100.000 dollar för rätten till deras sexband. "Filmen" såldes i sin första veckan med release, med pre-seals uppnådde $ 400.000. Berättat sagt, berättade Mimi för vänner "Jag tänkte på mig och min familj och gjorde det för att jag vill, det är ingen skam i det här spelet här."

# 4: Farrah Superstar: Bakdörr Tonårsmor Farrah Abraham

I 2013 gick tonårsmor Farrah Abraham ihop med porrstjärnan James Deen för att filma en sextejp. Hon hävdade att det var filmat att "privatfira hennes fantastiska kropp för alltid", snarare än att läcka till allmänheten för pengar. Deen erkände emellertid att han betalades för "filmen" och den gjordes att säljas till Vivid Entertainment. Abraham fick ett förskott på 1,5 miljoner dollar plus 30% av resterna. Detta uppgick till $ 60,000 i månaden på kön av tejpens berömmelse. Hittills har Abraham tjänat ungefär 2,45 miljoner dollar från hennes sexband.

Mike Coppola / Getty Images
Mike Coppola / Getty Images

# 3: 1 natt i Paris - Paris Hilton

År 2004 betalades Paris Hilton 13 miljoner dollar för att filma ett sexband med sin då pojkvän Rick Salomon. Salomon betalades 10 miljoner dollar. Digest det för ett ögonblick. $ 13 miljoner och $ 10 miljoner för en sexband. Har du sett den? Rapporter är att det är de tråkigaste 30 minuterna någonsin. Vid den tiden gjorde Paris lite buller om att Rick stämde för att släppa videon utan hennes samtycke. Hon slutade med att bosätta sig för domstol för 50% av royaltiesna från videon. Idag tjänar Hilton fortfarande mer än 3 miljoner dollar per år från hennes sexband.

# 2: Pamela Anderson och Tommy Lee

Pamela Anderson och Tommy Lee är i stor utsträckning krediterad med att starta sextejprörelsen tillbaka 1995 med ett tejp av det då gifta paret som frolicking på kameran på sin smekmånad. Till skillnad från dem som kom efter dem var Anderson och Lee chockerade och upprörda när videon hamnade i händerna på Internet Entertainment Group, ett vuxen underhållningsföretag. Paret klagade framgångsrikt företaget för 740 000 dollar. Hittills har Internet Entertainment Group gjort över 100 miljoner dollar från sexbandet Pamela Anderson och Tommy Lee. Lee och Anderson har inte tilldelats någon av royaltiesna. Denna tejp var den långvariga bästa tjäna sextejpen tills mycket nyligen.

LUCY NICHOLSON / AFP / Getty Images
LUCY NICHOLSON / AFP / Getty Images

# 1. Kim K Superstar - Kim Kardashian och Ray J

Vi har ett sexband att tacka inte bara för Kim, utan också för ALLA Kardashiansna, eftersom det var detta sexlekschema från 2007 med pojkvän Ray J som lanserade Kim Kardashian i allmänhetens öga. Det var ett beräknat drag. Kim och Ray J hade ett avtal med Vivid Entertainment för $ 5 miljoner i förskott, plus månatliga royalties. Kim K Superstar har nyligen avlägsnat Pamela Anderson och Tommy Lee sextejp som den högsta grosseringen av hela tiden, när Kardashians nakenfoto sprids i Paper Magazine spikade nytt intresse för hennes sexband. De månatliga royaltiesna hade minskat till bara $ 30 000 per månad, men efter den senaste återuppkomsten rapporterade Ray J att han fick $ 50 000 på bara en vecka - åtta år efter att bandet först släpptes.

Rekommenderad: