The Wicker Man: First Look

Video: The Wicker Man: First Look

Video: The Wicker Man: First Look
Video: Harrison Ford CONFIRMS script for Indiana Jones 5 is TRASH!!! - YouTube 2023, Oktober
The Wicker Man: First Look
The Wicker Man: First Look
Anonim
Image
Image

hecklerspray gillar Neil Labute (DVD / böcker). Han är den högt begåvade misantropen bakom så underbara filmer som I Människans företag, Dina vänner och grannar och Formen av saker. Hans 2004 samling av noveller Sekund av nöje är inget mindre än sublimt.

Hecklerspray gillar också toupee-tousling Hollywood-stjärnan Nicolas Cage (DVD). Hans hyperaktiva vidsträckta lunacy i Face / Off är en av de roligaste (om än oavsiktligt så) uppträdandena i bio. Och han är verkligen riktigt bra i Lämna Las Vegas.

Vad gör det ännu mer Hecklerspray tycka om? Seminal 1970: s brittiska skräck The Wicker Man (DVD), det är vad. Och inte bara för den där där Britt Ekland (DVD-skivor) gör den roliga, nakna dansen i korridoren. Även om det hjälper.

Hecklerspray Trodde att du kanske gillar dessa saker också. Hecklerspray trodde också att du kanske var intresserad av att veta att den kommande Wicker Man remake regisseras av ingen annan än Mr Labute, presenterar Nicky-boy på ledande uppdrag och har en teaseraffisch som nyligen har presenterats.

Snälla du. Tacka inte oss Vi gör bara vårt jobb.

Rekommenderad: