Tom Cruise hoppar av paramount-soffan

Video: Tom Cruise hoppar av paramount-soffan

Video: Tom Cruise hoppar av paramount-soffan
Video: Tom Cruise Does Motorcycle Jump For ‘Mission: Impossible 7’ | TODAY - YouTube 2023, November
Tom Cruise hoppar av paramount-soffan
Tom Cruise hoppar av paramount-soffan
Anonim
Image
Image

Tom Cruise är förmodligen mest känd för att han blir offentligt förälskad i flickan från Dawsons creek, få henne att slå upp och sedan dölja barnet från alla utom David Beckham. Men - få det här - tydligen Tom Cruise gör också filmer.

Det vill säga att Tom Cruise gjord filmer, och han gjorde dem med en jätte filmstudio Av största vikt. Men det är allt att sluta nu - Paramount har meddelat att det slutar sitt 14 år gamla förhållande med Tom Cruise. Och vilken anledning gav Paramount för att visa Tom Cruise dörren? Kanske de besvikande kassakontorens uppdrag av Uppdrag: Omöjligt III, eller kanske Tom Cruise och Paramount bara hade nått den organiska delen av sitt arbetsförhållande? Nej. Orsaken som Paramount har gett för att dumpa Tom Cruise är att han är så jävla lön.

Break-ups är aldrig lätt, är de? För alla påståenden om lycka och bestående kärlek finns det alltid en misstanke om att bastarden slog en porrstjärna bakom ryggen. Och det är då sakerna blir bittra. Under 14 år hade Tom Cruise och Paramount Pictures ett underbart förhållande; Paramount skulle ge Tom Cruise miljoner och miljontals dollar och Tom Cruise skulle tänka på en ny variant på "felaktigt hjälte som kommer bra och hejdar mycket" tema och tjäna Paramount en gigantisk stapel pengar tillbaka.

Men sakerna har blivit sura mellan Tom Cruise och Paramount, och igår Viacom-ordföranden Sumner Redstone meddelade att Paramount gav Tom Cruise starten. Otroligt nog, verkar uppdelningen inte ha för mycket att göra med det besvikande kassakontoret återkommer från Uppdrag: Omöjligt III. Faktum är att Redstone verkar vilja avsluta saker på grund av Tom Cruise's koda off-screen rykte:

"Så mycket vi tycker om honom personligen, tyckte vi att det var fel att förnya sin affär. Hans senaste beteende har inte varit acceptabelt för Paramount."

Senaste beteende? Vilken typ av senaste beteende skulle Redstone kunna prata om? Säkert inte Tom Cruise-soffan hoppar eller Tom Cruise ropar ner psykiatriska droger på TV eller Tom Cruise föreslår att Katie Holmes i Paris får henne att bli gravid och beställer henne för att få tyst föda och äter sedan placentan och döljer sedan barnet och visar bara David Beckham. Säkerligen inte den där - Det är handlingarna hos en helt normal man, eller hur?

Överraskande nog, Paula Wagner - Vem är Tom Cruises produktionspartner när han inte är upptagen med att hoppa upp och ner på bilar i Japan och skrika "Jag är den galenaste mannen i världen!" - verkar inte så imponerad att få armbågen av Paramount:

"Jag förstår inte varför det här skulle bli en personlig attack, för det är så det är. Det låter en av dina största tillgångar gå ut genom dörren. Det ser ut som en dålig affär för mig. Vi hade upphört med förhandlingar. inte säker på varför det här hände. Du måste respektera dina artister. Det här är inte respektfullt för mig. Det är inte något som värd ett svar."

Självklart kan du inte hjälpa till att känna att om Tom Cruise hade kommit överens om att ta lite av en lönedel, som Paramount tydligen erbjöd honom, skulle Paramount inte riktigt ha tänkt sig om Tom hade avfyrt Suri Cruise från en kanon till en betongvägg, men en delning är en delning - och det kan till och med vara till nytta för Tom Cruise på lång sikt. Nu när han är fri från Paramounts kommersiella kuvert kan Tom Cruise nu skapa en självständig outfit med Paula Wagner och äntligen få sin dröm att spela den stora herren Xenu, krossade livet flera misstänksamt Sumner Redstone-tittande thetaner i hans nio timmars Scientologipix.

Läs mer:

Kryssning inte av stor vikt - USAToday

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: