Tom Selleck Net Worth

Video: Tom Selleck Net Worth

Video: Tom Selleck Net Worth
Video: Tom Selleck INSANE Lifestyle: New Babe, New Mansion, Life's GOOD.. - YouTube 2023, Oktober
Tom Selleck Net Worth
Tom Selleck Net Worth
Anonim

Tom Sellecks nettovärde: Tom Selleck är en amerikansk skådespelare och producent som har en nettovärde på 45 miljoner dollar. Tom Selleck har tjänat sitt nettovärde genom sina många skådespel roller i tv och film under en karriär som har haft mer än tre decennier. Selleck är förmodligen mest känd runt om i världen för sin roll i 80-talets actionshow "Magnum P.I.". Han är för närvarande inriktad på CBS-copdrama "Blå Blod", där han spelar rollen som en poliskommissionär. Tom Selleck spelade också den berömda gästens huvudroll som Monics pojkvän på TV-siten "Friends."

Tom Selleck föddes i Detroit, Michigan år 1945 och flyttade till Los Angeles när han bara var ett barn. Han deltog i Grant High School och utexaminerades 1962. Selleck har två bröder, Robert och Daniel, liksom en syster, Martha. Hans far var en fastighetsinvesterare och verkställande direktör. Han var civilekonom på University of Southern California och spelade på basketlagret. Han deltog i USC på ett basketbolls stipendium. Under skolan trodde skolans dramatränare att Selleck skulle ge ett försök, vilket fick honom att gå vidare till Beverly Hills Playhouse för att studera med Milton Katselas. Han gjorde också lite modellering genom sina högskolor.

År 1970 giftes Tom med Jacqueline Ray och adopterade sin son, Kevin. Äktenskapet varade 12 år tills de skilde sig 1982. Tom träffade då Jillie Mack som han giftes 1987, i Lake Tahoe, Nevada. Jillie Mack Sellack kommer från Devizes, Wiltshire, England och de och har ett barn tillsammans, en dotter som heter Hannah. Hannah är en ryttare och vinnare av Summer Classic II Grand Prix och Double Gold i 2008 Nordamerikanska Jr Young Rider Championships.

Selleck njuter av friluftslivet och vill hellre få sin övning att arbeta på sin avokado gård än i ett gym. Sellecks har två hem i Kalifornien och en sommarhem i Jonesboro, Maine. Tom Selleck är en sportälskare och på en gång var en minoritetsägare av Detroit Tigers. Han deltar också i ishockey spel på Staples Center, speciellt när Los Angeles Kings är på isen. Selleck finns i NRA: s styrelse och är deras offentliga talesman och är också talesman för Vietnam Veterans Memorial Fund. Han har donerat flera vapen till National Rifle Association för deras Real Guns for Reel Heroes utställning i Virginia, på National Firearms Museum.

Tom Selleck Lön Vad är Tom Sellecks lön per episod av Blå Blod? $ 150.000

Rekommenderad: