Vin Diesel To Star I Ny Videogame Movie The Wheelman

Video: Vin Diesel To Star I Ny Videogame Movie The Wheelman

Video: Vin Diesel To Star I Ny Videogame Movie The Wheelman
Video: Vin Diesel's Wheelman - Full Game Walkthrough - YouTube 2023, November
Vin Diesel To Star I Ny Videogame Movie The Wheelman
Vin Diesel To Star I Ny Videogame Movie The Wheelman
Anonim

Vin Diesel älskar sina videospel. Det enda som gör Vin lyckligare än att sitta framför en skärmsläckningsbaddies spelar in i avskyvärda filmer om en stor man som ser efter en massa barn.

För att bevisa sin dedikation till videospel verkar Vin Diesel bara vilja star i videogame filmer från och med nu. Han har redan en Torped filmen remake i arbetena, och nu har han bestämt sig för att bli involverad i Wheelman - En multimedia extravaganza bestående av en samtidig frisättning av a Wheelman film-, videogame-, album- och jubileumsfodral.

Vi behöver inte berätta varför videogame filmer är en dålig idé - och alla som har tyckt Undergång är juridiskt skyldig att komma överens med oss här. Men Vin Diesel (DVD-skivor) bara lyssnar inte. Han är redan tänkt att spela Agent 47 i en Torped film Det kommer att göras någon gång i framtiden, och nu har han anmält sig till Wheelman - "en banbrytande action-underhållningsfastighet" enligt Diesel, Midway Games, MTV Films och Paramount Pictures, som gemensamt producerar.

Wheelman kommer att utvecklas som både en film och en videospel, vilket betyder att publiken kommer att kunna … ja, vi är inte säkra på exakt vad det betyder. Men Vin Diesel kommer att stjärna i båda. Skenbart, Wheelman handlar om en pensionär förare som återvänder till sina gamla vägar till skydda en kvinna från sitt förflutna och skrivas av mannen som förde dig XXX.

Filmer som Wheelman brukar leva eller dö genom valet av regissör, så vem ska styra filmen? Vi är inte säkra. När kommer Wheelman bli släppt? Det vet vi inte heller. Så vad gör vi känna till? Tja, enligt David Zucker, president i Midway:

"Vi tror The Wheelman är en banbrytande ny modell för vår bransch."

Vad betyder det?

"Vi planerar att skapa en bredbildande upplevelse samtidigt utveckla underhållningsegenskaper över ett antal medier, med Vin Diesel rätt i mitten av allt."

Höger. Så vet ingen då.

Läs mer:

Wheelman drivs av Vin Diesel - Gamespot

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: