Vince Vaughn får vara i Santa Claus Comedy

Video: Vince Vaughn får vara i Santa Claus Comedy

Video: Vince Vaughn får vara i Santa Claus Comedy
Video: Brad Pitt and Jennifer Aniston Still Have Chemistry - YouTube 2023, November
Vince Vaughn får vara i Santa Claus Comedy
Vince Vaughn får vara i Santa Claus Comedy
Anonim
Image
Image

Filmer om jultomten är alltid lysande, eller hur? Det var Bad Santa, Miracle On 34th Street, de två filmerna med Tim Allen i dem … Okej, så kan Santa Claus-filmer vara lite hit och missa.

Men hoppas kan bara vara på väg i form av Fred Claus, en ny Santa-film med en skådespelerska skådespelare och allround Aniston-boinker Vince Vaughn. Inte bara det, men Vaughn ser ut att bryta lönmarkeringen på 20 miljoner dollar för hans roll - nog att köpa en gigantisk synd för sin dam.

Vince Vaughn (DVD-skivor), den berusade men inte olagligt druckna stjärnan av Old School, Wedding Crashers och Psykopat har tagit tid från babbling oförståeligt om sex med Jennifer Aniston att anmäla sig till Fred Claus - en berättelse om den svarta fårens bror Jultomten återvänder till Nordpolen för att göra amends för att vara a jätte schmo hela sitt liv.

Fred Claus ska styras av David Dobkin - mest känd för styrande Vince Vaughn och Owen Wilson i förra sommarens enorma Bröllopsförstörare. Dobkin har just drabbats av att styra homosexuella Adam Sandler filma Jag uttalar nu Chuck och Larry, men om han gjorde detta drag att ta över Fred Claus återstår att meddelas. Fred Claus skrevs av Dan Fogelman, som tidigare skapat Som familj, en serie om hur svarta människor och vita människor kan leva tillsammans i perfekt harmoni.

Men vänta! Fred Claus stjärnor Vince Vaughn från Bröllopsförstörare och är regisserad av David Dobkin från Bröllopsförstörare. Vi kan inte låta bli att tänka den där Fred Claus kommer att se ut så här.

Läs mer:

Vince Vaughn för att spela Santa's Loser Brother - Kommer snart

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: