Titta på blodarmens misstänkta teckenvideo

Video: Titta på blodarmens misstänkta teckenvideo

Video: Titta på blodarmens misstänkta teckenvideo
Video: Jag föder barn - FÖRLOSSNINGS VLOGG obs, KAN ENDAST VISAS FRÅN DATOR, mobilversion i beskrivningen - YouTube 2023, Oktober
Titta på blodarmens misstänkta teckenvideo
Titta på blodarmens misstänkta teckenvideo
Anonim
Image
Image

"Jag gillar alla tjejer och alla tjejer som jag." Inte bara är den linjen hecklerspray-mottot - om det är tillräckligt nära "Jag är smärtsamt besvärlig runt alla tjejer och alla tjejer sprutar mig i ögonen med kappa om jag står för nära dem" att räkna, hur som helst - det är också kören till Misstänksam karaktär av Blood Arm, en av de bästa singlarna du hör hela året.

Hur stor kände vi oss när vi upptäckte det Misstänksam karaktär av Blood Arm låter som en lite scuzzier version av Ta ut mig av Franz Ferdinand? Så bra som du kommer att känna när du hör det, skulle vi kunna föreställa oss. Allt om Misstänksam karaktär av Blood Arm är hipper än Lily Allensolglasögon, från det insisterande slaget till "flickor" kör till det lite knowing sättet som det levereras. Och Blood Arm ser ut som en cool massa bastards också. Vi flammande kärlek Misstänksam karaktär av Blood Arm, och om det fanns en sång för den walesiska T4 bloke att knäppa över på sin sena natt musik show, det är detta. På ett bra sätt.

Titta på blodarm Misstänksam karaktär video nu

Rekommenderad: