Kommer Smith att göra Obscure TV Show Into Movie

Video: Kommer Smith att göra Obscure TV Show Into Movie

Video: Kommer Smith att göra Obscure TV Show Into Movie
Video: Will Smith CONFRONTS Jim Carrey For HUMILIATING Him On Live TV - YouTube 2023, Oktober
Kommer Smith att göra Obscure TV Show Into Movie
Kommer Smith att göra Obscure TV Show Into Movie
Anonim
Image
Image

Will Smith är en fenomenalt begåvad man. Den fingerfärdighet han visar när han spelar en charmig streetwise rogue i alla sina filmer matchas bara genom att han gör en lätt rap singel för alla sina filmer.

Och nu, Will Smith fans, du har något att verkligen se fram emot. För att det varit för länge sedan var Will Smith i Lifta, Will Smith har lovat att aldrig låta sina fans ner igen. Ungefär. Han gör en ny film, hur som helst - en remake av en TV-show som vi aldrig hört talas om Det tar en tjuv. Hurra! Nu lova oss att du aldrig kommer att lämna oss igen Will Smith. Aldrig.

För någon så irriterande allmänt, Will Smith (Grejer) har inte faktiskt varit i så många filmer det här decenniet. Sedan 2001 kommer Will Smith har bara varit i ett par ropiga uppföljningar, en film om haywire robotar, en boxning film och Lifta. Men allt detta kommer att förändras just nu - liksom skifferfilmen Will Smith redan arbetar med, är han har just anmält sig till en Universal remake av Det tar en tjuv TV-serier.

Det tar ett vad? Ja, vi hade aldrig hört talas om Det tar en tjuv antingen, men vi får veta att det är en show - nästan 40 år gammal - om a charmig streetwise rogue (vad mer) anställd av regeringen att göra allt typer av kokta konspiration katt-burgling gubbins. Kommer Smith att vara spelar Robert Wagner del, den del som Michael Douglas var ska spela när Det tar en tjuv Filmen var först upptagen ungefär tio år sedan - förmodligen innan Michael Douglas blev till rättegången-glad kommentator på moderna Hollywood-relationer.

Men, Will Smith vet det Det tar en tjuv är förmodligen ett fåtal år, och Will Smith fans kommer att roaming gatan med a mördande blick i ögonen och skum som strömmar från munnen om deras aptit är inte sated snart. Och det är därför en ny Will Smith-film Jakten på lycka kommer att släppas i år, med Ikväll han levereras satt att börja filma på sommaren. Tack och lov för Will Smith!

Nu, låt oss ge Will Smith lite utrymme. Han måste tänka upp rimar för tre featherweight mainstream hip-hop-filminvesteringar i singlar nu.

Läs mer:

'Thief' Redo Steals Smiths Heart - Zap2it

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: