Winnie The Pooh - Shit.

Video: Winnie The Pooh - Shit.

Video: Winnie The Pooh - Shit.
Video: Pooh gets in hot water! - YouTube 2023, November
Winnie The Pooh - Shit.
Winnie The Pooh - Shit.
Anonim
Image
Image

Nalle Puh. Den älskvärda björnen. Allt fyllmedel och ingen hjärna. En bumbling motgift till alla de hektiska äventyren i andra barnböcker. Mellow, insiktsfull och älskad av miljoner i åldrar.

Tja, nästan. Inte alla älskade det dumma gamla björnen.

Det är välkänt att Christopher Robin (Milne) hatade böckerna och kände ganska mycket av hans pappa (författare AA Milne). Tja, vi har en annan i köen.

Stå upp, Ernest Howard Shepard.

EH Shepard, som så famously fångade Winnie The Pooh (DVD-skivor) med enkel linje ritningar, faktiskt förakta alla saker Pooh relaterade. Det är lite känt att Shepard var illustratör för Stansa tidningen i flera år, och Viscerad vit och ett ess öga för en bild. Han skar ner Hitler med sin penna och var den ledande brittiska satiristen (i termer av teckningar) i 30 år.

Det faktum att ingen visste det här är ganska mycket varför han hatade Winnie the Pooh.

Den lilla störda björnen kastade en skugga som dvärgade resten av Shepards arbete. Pojken ångrade han det. Faktum är att det är allmänt ansett att Shepard största ånger i livet var överens om att illustrera för Milne. I de flesta fall är Shepards politiska illustrationer oändligt mer intressant, men det är fortfarande Winnie The Pooh ritningar som hämtar tiotusentals pund på auktion.

Naturligtvis blev Milnes berättelser kända världen över när Disney fick deras mjuka tassar på dem, men det är teckningarna av EH Shepard - som dog 1976 - det kommer att bli kom ihåg som björnens och hans kompisers slutgiltiga utseende.

Trots att dessa bilder har gjort Shepard (och hans egendom) otroligt rik, han dog bitter om att vara associerad med dessa "Löjliga" tecken.

Fortfarande.

Bättre än en spark i bollarna eh?

En utställning av EH Shepard-arbetet - The Man Who Hated Pooh - öppnar den 22 mars på Londons Political Cartoon Gallery

Läs mer:

Mannen som hatade Pooh - BBC

[berättelse av Mof Gimmers]

Rekommenderad: