Du kommer inte tro hur mycket pengar framtid får för en 45-minuters prestanda

Video: Du kommer inte tro hur mycket pengar framtid får för en 45-minuters prestanda

Video: Du kommer inte tro hur mycket pengar framtid får för en 45-minuters prestanda
Video: Låga fondavgifter = tusentals kronor mer till dig och din ficka 💰 - YouTube 2023, Oktober
Du kommer inte tro hur mycket pengar framtid får för en 45-minuters prestanda
Du kommer inte tro hur mycket pengar framtid får för en 45-minuters prestanda
Anonim

Framtida har hittills haft ett ganska solid år. Den 32-åriga Atlanta-indianen har släppt tre vältagna projekt, inklusive en mixtape; 56 nätter, och två album; DS2 och Vilken tid att leva i, ett gemensamt album med Drake. Som en följd av framgången med de tre projekten, skulle du vara svårt att gå en timme att lyssna på någon urban radiostation utan att höra minst en sång av Future. Han är utan tvekan en av de mest populära handlingarna i hip-hop, vilket gör honom till en efterfrågad artist för arenor över hela landet och världen. Och pojken betalar framtiden pengar när han utför.

TMZ förvärvade nyligen Futures tour rider, vilket avslöjade hur mycket Atlanta-indianen gör för en 45-minuters show. Enligt ryttaren gör Future en jättestor $150,000 för varje 45 minuters uppsättning. Det betyder att han verkligen kan göra en miljon dollar om en vecka om han utförde varje dag. Sinnessjuk.

Getty Images
Getty Images

För att jämföra, mottar Ed Sheeran ungefär $ 95 000 för varje show han har utfört under sin lopp X Världsturné. Sheeran satser spänner över några timmar, i motsats till Futures 45 minuters uppsättningar, vilket innebär att Sheeran skulle behöva utföra i två shower för att göra vad Future gör på bara 45 minuter.

På andra sidan spektrumet fick Nicki Minaj enligt uppgift 263 000 dollar för ett utseende i Las Vegas tidigare i år. Hon bad bara om att utföra två låtar på klubben och stanna kvar i klubben för bara en timme. Tja, hon slutade inte med att hålla upp sin sida av köpet, och klubben stämmer nu med henne. Men låt oss bara ta siffrorna för vad de är; Nicki gör nästan dubbelt vad Future gör, på nästan samma tid och för mindre arbete; (Nicki blev ombedd att utföra bara två låtar, medan Futures 45-minuters uppsättningar sannolikt inkluderar någonstans runt åtta till tio låtar). Som Nicki's pojkvän sa Meek Mill en gång, "Det finns nivåer på den här s ** t."

Och den summa pengar som Future kräver för en 45-minuters uppsättning var inte det enda som tävlingsledaren avslöjade. Enligt ryttaren begär Future citrongräs-doftstearinljus, fyra flaskor Spadesås, Ciroc och Moet, bland andra drycker. När det gäller mat begär han kycklingfingrar, cheddar popcorn, broccoli och "färska vita pulveriserade" munkar.

Åh, det är bra att vara framtida.

Rekommenderad: