X Factor Betting Odds - Leona Lewis att vinna?

Video: X Factor Betting Odds - Leona Lewis att vinna?

Video: X Factor Betting Odds - Leona Lewis att vinna?
Video: 1987 Ford Fiesta MKII: Regular Car Reviews - YouTube 2023, Oktober
X Factor Betting Odds - Leona Lewis att vinna?
X Factor Betting Odds - Leona Lewis att vinna?
Anonim
Image
Image

På lördagar X faktorn Simon Cowell var så jetlagd och trött att han inte ens kunde berätta för MacDonald Brothers att han var ett par personlighetsfria namby-pamby nobsacks med något av hans vanliga gift.

Men det fanns en anledning till att Simon Cowell tillbringade mycket av lördagens X faktorn stirrar bort i mittdistans som Jack Nicholson i slutet av En flög över gökstugan - han tillbringade hela veckan i Amerika genom hela cykeln av att lyssna på dag efter dagens sinne - numbingly fruktansvärda amerikansk idol tävlande igen. Och det var inte allt han gjorde; enligt rapporter var också Simon Cowell pekande runt Leona Lewis till någon som skulle lyssna, och på något sätt lyckades säkra henne en prestation på Ellen DeGeneres showen. Om du inte vet vad det betyder, föreställ dig en av amerikansk idol finalister sjunger på Lösa kvinnor Det är det den där stor.

Här kommer X faktorn betting odds för Leona Lewis

Leona Lewis - Leona Lewis är utan tvekan den bästa sångaren som någonsin deltagit i en serie av X faktorn. När Leona tar sig till scenen blommar hon in i en sexig, självsäker, kontrollerad kvinna med en röst som låter som en armé av gråtande änglar. Men det är ett problem med Leona, och det är sångerna som hon ges för att sjunga. Eftersom X faktorn startade, har Leona bältit långsam byggande mittempo-ballad efter långsam byggnad i mid-tempo-balladen och lördagens prestanda av Bro över oroligt vatten verkade vara den sista halmen. Som tekniskt bang-on som det var det bara bara lite tråkig för vår smak. Leona Lewis behöver sjukt gå ut ur sin komfortzon och försöka göra något lite mer spännande denna vecka. Lyckligtvis för Leona har hon två olika sätt att uppnå detta; 1) hon kunde försöka sjunga en mer spännande sång - även om en Daniel O'Donnell skiffle medley skulle vara mer spännande än kraften ballader hon har churning ut, eller 2) hon kunde försöka låta som något annat än en slumplös call-center arbetare när Kate Thornton intervjuar henne. Vi får en känsla av att ett alternativ kommer att bli mycket enklare än det andra. Nuvarande X Factor betting odds - 1/2

I morgon - Det oundvikliga Strictly Come Dancing betting odds

Rekommenderad: