Dessa unga kändisar kan vara miljarder innan de blir 30!

Video: Dessa unga kändisar kan vara miljarder innan de blir 30!

Video: Dessa unga kändisar kan vara miljarder innan de blir 30!
Video: Att missa de 10 bästa dagarna på 30 år kostar 30% av årsmedelavkastningen | Intervju med OPTI #303 - YouTube 2023, Oktober
Dessa unga kändisar kan vara miljarder innan de blir 30!
Dessa unga kändisar kan vara miljarder innan de blir 30!
Anonim

Att göra en miljard dollar innan du blir 30 är en sällsynt prestation. Visst, vissa tech grundare och moguls har uppnått det, men få Hollywood kändisar har. Det finns för närvarande ett antal unga 20-någonsin kändisar som kunde se deras nettovärde svälla till en miljard eller mer när de slog den stora 3-0. Beroende på deras område spelar albumförsäljning, turer, varor, klädstreck, sociala medier och så mycket mer i deras växande nettovärde. Dessa fem unga kändisar är på väg till miljonärer innan de fyller 30 år.

Taylor Swift

Taylor Swift är för närvarande den högst betalda musiker i världen tack vare hennes massivt framgångsrika album, 1989, och hennes senaste världsturné. 1989 har sålt mer än 10 miljoner exemplar över hela världen. Biljettförsäljning och varor bidrar till att se till att Swift än en gång hamnar överst i listan, eller i närheten av det, till årets högsta betalda underhållare. Taylor skriver också alla sina egna låtar, vilket ökar hennes nettovärde väsentligt. På bara 25 har hon en nettovärde på 280 miljoner dollar. Om hon håller den takt hon jobbat på kunde hon lätt vara värd 1 miljarder dollar de närmaste fem åren.

Getty Images
Getty Images

Justin Bieber

Beeb har varit lite av en karriärnedgång med alla skandalerna i och runt honom de senaste åren. Men på bara 21, med en nettovärde på 200 miljoner dollar, har Bieber gott om tid att växa upp lite, uppfinna sig själv, hålla sina fans och köpa sina album och konsertbiljetter och få legioner av nya fans.

Getty Images
Getty Images

Miley Cyrus

En sak är säkert, Miley Cyrus vet hur man stannar i rampljuset och marknadsför sig själv - för bättre eller sämre. Hon har varit en toppskådespelare sedan hon var 15 år gammal. Med en nettovärde på 160 miljoner dollar vid 22 års ålder, har Cyrus gott om tid att göra ny musik, gå ut på turer, sälja varor och raka in tillräckligt med pengar för att få henne till miljardärstatus när hon fyller 30 år.

Christopher Polk / Getty Images
Christopher Polk / Getty Images

En riktning

One Direction har ett kollektivt nettovärde på 150 miljoner dollar - en löjlig summa pengar som ska göras på bara några år. De släpper ny musik varje år, som deras fans snapar upp. De har en intensivt lojal fanbas, filmaffärer, endorsements, utsatta arenaturer, varor och så vidare. Alla bandmedlemmar är i början av 20-talet. Om de fortsätter att gå som de har varit och deras fans är lojala, borde de vara ett miljarder dollar band innan den äldsta medlemmen (Louis, 23) blir 30.

Mary-Kate och Ashley Olsen

Olsen tvillingarna har varit stjärnor sedan de var spädbarn. Nu 29, kommer de nära sina stora 3-0 och är fortfarande ganska långt ifrån att vara miljardärer, tekniskt. Var och en av tvillingarna har en personlig värdighet på 150 miljoner dollar, eller 300 miljoner dollar i kombination. Medan det inte finns något att nysa på, är det också långt ifrån 1 miljarder dollar. Men vad många inte är medvetna om är att Olsen tvillingar företag redan har överträffat miljarder kronor i resultat. Deras bokhandel, filmer, royalties från tidigare TV-shows och utseenden, och deras klädstreck gör Olsen tvillingar miljardärer. Faktum är att om Mary-Kate och Ashley sålde ut bara sin klädstreck imorgon, skulle de genast vara miljardärer, och de skulle fortfarande ha alla sina andra företag!

Rekommenderad: