Dubai Police Force lägger till Porsche 918 Spyder till växande Supercar Fleet

Dubai Police Force lägger till Porsche 918 Spyder till växande Supercar Fleet
Dubai Police Force lägger till Porsche 918 Spyder till växande Supercar Fleet
Anonim

Dubai stad är förmodligen mest känd för helt överdådiga inköp och livsstil. Ett av de bästa exemplen på denna överflöd är bilparken som drivs av Dubais polisuppdrag. Nu har de tagit saker till nästa nivå, allt för att vara miljömedvetna.

Dubai polis har nyligen lagt till en Porsche 918 Spyder hybrid superbil till sin flotta officiella fordon. Thiscar sätta dem tillbaka runt 847 tusen dollar! Spyder kommer att användas för att patrullera populära turistfläckar och kommer sannolikt aldrig att ha en chans att nå sin toppfart på 210 miles per timme.

Dubais polischef, generaldirektör Khamis Mattar Al Mazeina, sa att bilen kommer att vara elektroniskt kopplad till krafts befäl och kontrollcenter. Han sa också att hybriden visar avdelningens engagemang för en hållbar miljö. Polisavdelningen Spyder innehåller högteknologiska inbyggda hastighetskameror för att fånga snabbare i akten.

Foto av Carl Court / Getty Images
Foto av Carl Court / Getty Images

Fordonet tillsattes tack vare en polisspecifikation från regeringen som i grunden förklarade toppen av linjebilarna som nödvändig för att bekämpa brottslighet på grund av de många motorvägarna i området. Förenade Arabemiraten har en hög dödlighet med en person som dödas i en trafikolycka var 26: e timme. Landet har bestämt att någon som överstiger 125 mph kommer att möta rättsliga åtgärder. Det verkar som att några förare som har dragits över av en av Dubais superbilar har till och med gått så långt som att be polisen att fånga dem och ta ner dem till stationen, bara så att de kan ta en tur på baksidan av bilen.

Dubais polisavdelning äger redan a 4 miljoner dollar Bugatti Veyron som har 1.184 hästkrafter och a $ 1,83 miljoner Aston Martin One-77 med en 7,3-liters V12-motor och 750 hk. De har också en Ferrari FF, som är en tre-dörr grand tourer med en 6,3 liter V12-motor och en sju hastighet dubbelkoppling överföring. Om det inte var tillräckligt använder Dubai polisen också en Hyundai Genesis, en Ford Mustang, en Chevrolet Camaro SS, en Bentley Continental GT, en BMW M6, en Lamborghini Aventador, tre Porsche Panamera S E-hybrider och en Mercedes Benz SLS AMG för att få jobbet gjort.

MARWAN NAAMANI / AFP / Getty Images
MARWAN NAAMANI / AFP / Getty Images
KARIM SAHIB / AFP / Getty Images
KARIM SAHIB / AFP / Getty Images
Christopher Furlong / Getty Images
Christopher Furlong / Getty Images

Porsche 918 Spyder är en sportbil med begränsad upplaga, med endast 918 exempel som görs, vilket namnet antyder. Bilen är nu utsåld och har en 4,6-liters V8-motor med två elektroniska motorer på fram- och bakaxlarna, vilket ger en total effekt på 887 hästkrafter. Spyder kan gå från 0 till 60 mph på 2,2 sekunder vilket gör det till den snabbaste bilen någonsin testad av bil och drivrutin! Förare i Dubai bör vara försiktigare än någonsin för att inte bli involverade i ett höghastighetsjakt.

Rekommenderad: