Dessa 9 kändisar betalar in på Marijuana Green Rush

Video: Dessa 9 kändisar betalar in på Marijuana Green Rush

Video: Dessa 9 kändisar betalar in på Marijuana Green Rush
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. - YouTube 2023, November
Dessa 9 kändisar betalar in på Marijuana Green Rush
Dessa 9 kändisar betalar in på Marijuana Green Rush
Anonim

Marijuana, som fram till mycket nyligen, ansågs vara ett tabuämne, har snabbt funnit sin väg i spetsen för det ordinarie samtalet. Drogen, som är laglig i någon form eller form i 24 stater i USA, har blivit stor affär för flera som har inkasserat på cannabisdille. Låt oss ta en titt på några kändisar som ser för att göra lite grönt av det gröna.

Bob Marley

Människans familj många tittar på som en av ansiktenen av marijuanakulturen har en överenskommelse med Privateer Holdings, en marijuana enda investeringsfond. Avtalet innebär att man marknadsför en rad cannabisprodukter under namnet Marley Naturals, som kommer att innehålla märkesblom blomma och olja, förutom badprodukter som lotioner och kroppsskrubb.

Helgen

Toronto-föddes undertecknade en affär med ett företag som heter PAX för att låna sitt namn till en rad tobak och marijuana vaporizers. Vaporizers, som innehöll hans varumärke "XO" -logo, såldes under hans "The Madness" Fall Tour för $ 325.

Wiz Khalifa

Wiz är en av de mest kända marijuana förespråkare på denna lista, och har gjort några stora drag för att tjäna lite pengar på en av hans favoritaktiviteter. Han slog samman med "The Cookie Co.", en Kalifornien-dispensär, för att släppa sin egen marajana-stam, kallad "Khalifa Kush", vilket är en återspegling av hans personliga preferens när det gäller ogräs.

Förutom sitt samarbete med "The Cookie Co." samarbetade Wiz också med River Rock Cannabis för att expandera Khalifa Kush-linjen till Colorado, som har legaliserat fritidsbruk av marihuana.

Wiz har också gått ihop med RAW rullande papper för att skapa en rad pre-roll-burkar som har 3D-konst, förutom kottar som kan passa mer marijuana än standardkottar.

Senast skickade Wiz varumärkeshandlingar för cannabisinfuserad öl!

Snoop Dogg

Snoop Dogg har investerat miljontals dollar i en mängd olika cannabisrelaterade företag tack vare sin riskkapitalfond, Casa Verde Capital, LP Bland de satsningar som hans fond har investerat i är Eaze, en weed delivery service som kallades "Uber of weed, "och Merry Jane, som kallades" Weed Encyclopedia."

(Kevin Winter / Getty Images för Coachella)
(Kevin Winter / Getty Images för Coachella)

Seth Rogen

Seth Rogen samarbetade faktiskt med ovannämnda Snoop i grunden för MerryJane.com, som, förutom att vara weed-encyklopedi, också syftar till att rätta till några av de felaktiga spridningen av dem som är emot marijuanaanvändning.

Willie Nelson

Willie Nelson och Tuatara Capital har samarbetat för att utveckla och släppa ett märke av marijuana som bär Nelsons namn. "Willies Reserve" kommer att säljas i Colorado inom konstruktionerna av statens reglerade marijuana-marknaden.

Melissa Etheridge

Den 54-årige musiken har samarbetat med Greenway Compassionate Relief, en Kalifornien-baserad medicinsk marihuana-dispens, för att släppa "cannabisinfunderade fina viner", men som en följd av lagliga begränsningar kan hon bara kalla drycken ett "vin tinktur."

Montel Williams

Williams har varit en stark förespråkare för medicinsk marijuana som ett resultat av egna erfarenheter av att använda marihuana för att klara symptomen på multipel skleros. Han har öppnat sin egen apotek i norra Kalifornien, och vill också passera marijuana legalisering i Ohio.

Tommy Chong

Tommy Chong, en av hälften av den marijuana-lyckliga komediduoen Cheech & Chong, har släppt ett par cannabisrelaterade produkter. En av dem, Smoke Swipe, är en luktborttagare än han formulerade för att specifikt avlägsna marijuana lukt från kläder. Han har också släppt sitt eget märke av ogräs som heter Chong Star.

Rekommenderad: