Det är Chico Time (Femton minuter och räkning)

Video: Det är Chico Time (Femton minuter och räkning)

Video: Det är Chico Time (Femton minuter och räkning)
Video: Factorio Gaming (Session 8) - YouTube 2023, November
Det är Chico Time (Femton minuter och räkning)
Det är Chico Time (Femton minuter och räkning)
Anonim
Image
Image

I David Foster Wallaces anmärkningsvärda bok Oändlig Jest, tomten kretsar kring sökandet efter en kopia av en film så otroligt underhållande att - när man tittar på det - uppnår tittaren ett sådant tillstånd av salighet att de dör av ren lycka överbelastning.

Detta är inte reaktionen Hecklerspray hade vid lära det X faktorn avvisa Chico är varm favorit att knock gap-tandad mormor madonna från nr 1 plats i helgen.

Vill du veta vad vår reaktion var? Vi skulle berätta för dig, men familjerna från de tre och trettio personerna som vi slaktat i en mordisk raseri kan komma och leta efter oss.

Hoppsan.

I alla fall. Enligt första dagens siffror, singeln Det är Chico Time (CD skivor) - ungefär lika trevligt en lyssningserfarenhet som att höra en Yorkshire Terrier dö som skriker av tarmcancer - utmanar den senaste ansträngningen från fru Richie med en rad från två till en.

Så - för varje kulturellt moribund halfwit rusar ut för att köpa en kopia av Förlåt, där stannar två mer kulturellt moribunda halvvitsar mot disken med en kopia av nyhetssång av en före detta getherder i sina smutsiga, plebiska händer.

Typ av som en stor belastning med att multiplicera bakterier. Med disponibel inkomst.

Kommentera Chicos framgång, a HMV-analysortyp sa:

"Det har varit en växande känsla att Chico lämnade det lite sent för att släppa en singel efter sin X Factor-framgång, speciellt som Chantelle och Celebrity Big Brother har stulit rampljuset de senaste månaderna. Men den första dagen visar försäljningsresultatet att det finns fortfarande mycket intresserad av hans ganska engagerande märke av underhållning. Hans utmaning är nu att visa att han är mer än bara en enda tricks nyhetshandling och att han har talang och personlighet för att skapa en framgångsrik popkarriär."

Någon som bor i en grimy "förort" i norra London år 2008 (och läser därför detta i "arkiv" delen av den gigantiska Hecklerspray Tribute Library, byggt för att ersätta Wembley Stadium i oktober 2006) kommer troligtvis redan ha träffat Chico.

Tror inte på oss? Gå ut till den snygga kebabbutiken. Du vet, den som du alltid passerar på vägen hem, huvudet sänkt, orolig att en av de bärande bärarna i simian kan springa och slå dig för att se lite utbildad?

Ta en bra lång titt genom fönstret. Se mannen bakom disken? Den mumlar bittert mot sig själv när han plockar upp väskan efter en väska med blöta marker, och stannar ibland för att gråta tuffa tårar och slog något om att en gång var "kung i diagrammen" innan hans chef kommer in och hamnar hans lön för att stör kunderna?

Det är killen.

Fortfarande. Om du läser detta, Chico … finns det ett sätt att undvika den oundvikliga framtida tidslinjen. Kanske är det dags att du gick hem, tittade i spegeln och försökte ta reda på vad i helvete din mening är.

Vissa kanske säger det är vilken tid det är . Läs mer:

Chico Set Att Ta Madonna Top Spot - Yahoo!

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: