OJ Simpson Arrest: 10 Avgifter och räkning

Video: OJ Simpson Arrest: 10 Avgifter och räkning

Video: OJ Simpson Arrest: 10 Avgifter och räkning
Video: "Can't Stand Me Now" - The Shipwreck of The Libertines | New British Canon - YouTube 2023, Oktober
OJ Simpson Arrest: 10 Avgifter och räkning
OJ Simpson Arrest: 10 Avgifter och räkning
Anonim
Image
Image

Händer upp som trodde att OJ Simpson blev arresterad för väpnad rån. Du har fel - OJ Simpson är faktiskt i trubbel för kidnappning, rån, inbrott, tvång och angrepp. och alla med ett dödligt vapen, skampen.

Efter en händelse som var antingen en artig konversation om att återvända till sin rättmätiga egendom eller ett skrämmande väpnat rån - beroende på om du är OJ Simpson eller inte - har OJ Simpson nu sett antalet avgifter som han möter språng från sex till tio. Det är ett slag mot OJ Simpson, och det är tänkt att det enda som håller honom på väg är utsikten att skriva en serie böcker efter att den är överallt, inklusive Om jag samarbetade för att begå kidnappning, så är det hur det hände och Om jag kidnappade någon med en dödlig vapen, så är det hur det hände och Om jag gjorde lite tvång med en dödlig vapen, så är det hur det hände och Om jag angreppade någon dude med en dödlig vapen, så är det hur det hände och Om Hecklerspray Ran A Joke In Ground, så är det här … Oh vänta.

Efter att ha blivit centrum för en mordförsök som varade nio månader, kostar 20 miljoner dollar för att bekämpa och försvara och skapa 50.000 sidor av rättegångsutskrifter, skulle du förmodligen föreställa dig att OJ Simpson visste en eller två om lagen. Odd, då, att OJ Simpson tycktes tro att det påstås spränga in i ett hotellrum med ett gäng vapenväxande män och skrika "Du tror att du kan stjäla min skit?" hos ett par skräckkänsla som en slags tvångshit-hoarder är en helt laglig sak att göra.

Det är uppenbarligen inte, som OJ Simpson upptäckte för sig själv när han arresterades för väpnad rån fredagen den dag som OJ Simpson verkligen borde ha spenderat låst i sitt hus för att undvika all uppmärksamhet som hans just publicerade mordbok skulle ge. Eftersom undersökningen fortfarande är igång - är arresteringar fortfarande gjorda och sporten memorabilia saker som OJ Simpson hävdar är rättvist är han fortfarande återhämtad av polisen - exakta detaljer om vad som hände under det påstådda rånet är fortfarande tunt på marken. Vissa säger att OJ Simpson träffade de andra männen som hjälpt honom att riva hotellrummet på ett bröllopsfest, andra säger att de sportminnesamlare som OJ Simpson rånade vill ha OJ släpptes och ägaren till ett auktionshus arresterades istället, men det är klart är det OJ Simpson är upp till hans tuttar i avgifter, som Washington Post rapporter:

Simpson är skyldig i konspiration för att begå kidnappning, konspiration att begå rån, inbrott med ett dödligt vapen, tvång med ett dödligt vapen och två räknar varje rån med ett dödligt vapen, kidnappas med ett dödligt vapen och angrepp med ett dödligt vapen. Han är också ansvarig för konspiration för att begå ett brott, en förseelse. Den tidigare fotbollsstjärnan och den legendariska mordsmakten har varit i fängelse utan borgen i Las Vegas sedan söndagen.

Eftersom varje rånsavgift ensamt kunde se OJ Simpson i fängelse i 30 år, fyller hela tio anklagelser till några allvarliga rättsliga bekymmer för Simpson, och nu måste han möta utsikten att Fred Goldman tar alla memorabilia också. Kort om några bastard återgivande OJ's 1993 film CIA-kodnamn: Alexa till DVD är det svårt att föreställa sig hur saker kan bli värre för OJ Simpson för tillfället. OJ Simpson behöver inte bara möta möjligheten att han ska tillbringa resten av sitt naturliga liv i fängelse, men han kan inte ens ta tillfredsställelse från att veta att han är kändis med de mest kriminella anklagelserna mot honom just nu. Om bara OJ Simpson anklagades för att vara en produktiv tonåringångare istället för en tråkig gammal väpnad rånare, skulle han åtminstone kunna ta något från hela denna röra.

Läs mer:

Simpson står inför 10 avgifter i Las Vegas - Washington Post

Rekommenderad: