Kid Rock Blocks Stapp Sex Tape Release, tack och lov

Video: Kid Rock Blocks Stapp Sex Tape Release, tack och lov

Video: Kid Rock Blocks Stapp Sex Tape Release, tack och lov
Video: Trick Daddy ft. Trina & The Slip-N-Slide Express - Take It To Da House (Official Video) - YouTube 2023, November
Kid Rock Blocks Stapp Sex Tape Release, tack och lov
Kid Rock Blocks Stapp Sex Tape Release, tack och lov
Anonim
Image
Image

Nu är du bara mänsklig, så det är helt naturligt för dig att chomping på biten för att ladda ner 45 minuters heta, oupphörliga Kid Rock och Scott Stapp sex action. Men du kan inte - ändå, ändå.

Eftersom Kid Rock framgångsrikt har övertalat en federal domare för att tillfälligt blockera frisläppandet av en hemgjord film av Rock and Bekännelse sångaren Scott Stapp engagerar sig i alla slags mucky affärer med fyra kvinnliga fans. Kanske får vi aldrig se sexbandet. Åh, vem skojar vi? Chansen är att det kommer att vara över internet i slutet av månaden.

Kid Rock (CD skivor) och Scott Stapp har inte riktigt gjort för mycket av anteckningen musikaliskt sent. Kid Rock var känd för cirka 12 sekunder i Storbritannien för fem år sedan med det Kaxig sång, och Scott Stapp har varit mer känd för att stansa en boyband och vara full i en flygplats än för att sjunga hans hemska låtar. Men det betyder inte att Kid Rock och Scott Stapp bleknar in i bakgrunden.

Förra veckan meddelades att en 45-minuters sexband av Kid Rock, Scott Stapp och fyra unga damer var på väg att träffa internet. Tydligen filmade 1999, tejpen visade saker som gjordes David Joseph, president av Red Light District – det företag som hade förvärvat bandet - säger:

"Jag önskar att jag var en rockstjärna, jag säger till dig. Jag är i fel affär."

Men Vi får aldrig se precis vad David Joseph hänvisade till, som Kid Rock har lyckats slå ett temporärt block på sexbandet, med en öga på att permanent stoppa någon från att se den. I en ny utfrågning, Distriktsdomare John Feikens bestämde att Red Light District hade kränkt personligheten hos Kid Rock och Scott Stapp, och beställde att a 40-sekundars förhandsgranskning av sextejpen tas bort från internet tills en annan hörapparat för imorgon.

Tidigare hade Red Light District David Joseph hävdat att han behövde tillstånd från varken Kid Rock eller Scott Stapp som:

"Detta var inte bara skott av en person - det fanns många människor håller kameran. På grund av det är det inte nödvändigt att vi behöver (Rock and Stapp) för att skriva ut på detta."

en uttalande upprepade av advokaten Red Light District Ray Tamaddon vid hörande när han hävdade:

"Vi hade tittat på de juridiska frågorna och kände oss säker på att det vi gjorde var väl inom våra rättigheter."

Så kanske vi aldrig kommer att se Kid Rock / Scott Stapp sexbandstejpen. Åh, åtminstone kan vi roa oss själva genom att titta på Paris Hilton sexband eller Fred Durst sexband eller Colin Farrell sexband eller Britney Spears sexband - om det ens existerar, det är.

Läs mer:

Rock Blocks Sex Tape Release - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: