Kid Rock & Scott Stapp Sex Tape Blocked For Good

Video: Kid Rock & Scott Stapp Sex Tape Blocked For Good

Video: Kid Rock & Scott Stapp Sex Tape Blocked For Good
Video: Kid Rock on Sex Tapes - YouTube 2023, November
Kid Rock & Scott Stapp Sex Tape Blocked For Good
Kid Rock & Scott Stapp Sex Tape Blocked For Good
Anonim

Idag är det en tråkig dag - oavsett chans som någon av oss hade att titta på ett band av redneck sångare Kid Rock och screwny Gud stör Scott Stapp att ha sex med fyra kvinnor har helt försvunnit.

Eftersom Kid Rock framgångsrikt lyckats förlänga förbudet mot att hans manky-sounding sexband släpptes. Nyheten kommer att hämma tanken hos Kid Rock och Scott Stapp, som kan vila lätt och veta att ingen kommer att kunna se dem på sitt mest utsatta och intima. och också alla andra i världen kan koppla av och veta att chansen att Scott Stapp whining som en tjej om sextejpen har minskat betydligt.

Det var könstejpen som alla talade om. Och med "bokstavligen" menar vi "Scott Stapp och de tre personer världen över vem skulle vara intresserad av att se sin penis ". När Kid Rock (CD skivor) och Scott Stapp bjöd in fyra tjejer tillbaka till sin plats för vissa ljud-visuellt fångade rumpy pumpy, de kan inte ha vetat vilken typ av kontroversen lurade sju år runt hörnet.

Red Light District - Företaget är känt för att ge världen en video av Paris Hilton ser alla vaga och nakna i härlig nattvision - hade på något sätt förvärvat Kid Rock / Scott Stapp sexbandet och hade plastered små förhandsgranskningar av det runt internet. Båda Scott Stapp och Kid Rock reagerade på sexbandet på olika sätt - Stapp whined och bitched om en skuggig "konspiration" mot honom, medan Kid Rock tyst hade frisläppandet av sexbandet tillfälligt blockerat.

Och den blockeringen har just beviljats en förlängning utan Behovet av en annan lång runda av domstolsförhandlingar. Dessutom, Förflyttningar för att blockera frisättning av sexbandet för alltid sätts tillsammans för de närmaste dagarna. Och det lämnar bara fallet med en av de kvinnliga sexbandsstjärnorna, som enligtspråkligen stämmer Scott Stapp för integritetskränkning.

Det är okänt huruvida internationella hotlines är eller inte är inrättad för att konsolidera distraught Kid Rock och Scott Stapp fans som ville se vad som gör det med en dam som ser ut.

Läs mer:

Orderblockering av sextejp förlängd - MSNBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: