Sharon Osbourne är världens bästa mamma, vi är berättade

Video: Sharon Osbourne är världens bästa mamma, vi är berättade

Video: Sharon Osbourne är världens bästa mamma, vi är berättade
Video: Prince Harry Pays Emotional Tribute To His Mother on Her Birthday - YouTube 2023, Oktober
Sharon Osbourne är världens bästa mamma, vi är berättade
Sharon Osbourne är världens bästa mamma, vi är berättade
Anonim

Du vet när du försöker hitta ett lämpligt morsdagskort - i princip ett brutet papper som på något sätt gör att du bryter din mammas hjärta genom att aldrig ringa när du säger att du vill?

Och du vet hur många av dessa Morsdagskort har Till världens bästa mamma skrivet i stora rosa brev över dem? Tja, köp inte korten som säger det, för de här korten är täckta i lögner. Din mamma är inte den bästa mamma i världen. Sharon Osbourne är den bästa mamma i världen. Hur vet vi att Sharon Osbourne är den bästa mamma i världen? Eftersom människor som köper saker från Freemans katalog berättade för oss, och det är lika gott som evangeliet.

Denna söndag är mors dag i England, ett faktum skakade obevekligt ner våra halsar av de ständiga annonserna för Journey South album på TV. Och här är ett annat tecken på att Mors dag är på väg - Världens Bästa mamma polls springing upp vänster höger och centrum, som Freemans en som nyligen röstade Sharon Osbourne (Grejer) den bästa mamman på jordens ansikte.

Varför vann Sharon Osbourne den bästa mammuträkningen? Var det på grund av Sharon Osbourne är skrämmande Anne Robinson frisyr? Var det vägen att Sharon Osbourne alla bara gnidde hennes vagina upp Shayne WardS haka under varje enskilt avsnitt av X faktorn förra året? Var det för att Sharon Osbourne står ständigt av dotter Kelly genom varje cack-handed ansträngning för att etablera sig som en sångare? Kanske faktum att Sharon Osbourne är ensam ansvarig för att göra Chico känd? Kanske för att Sharon Osbourne ringde Moder Teresa en "fitta"? Vem vet.

Människor pekar på Sharons slagsmål mot koloncancer och henne omvårdnad av Ozzy Osbourne efter sin fyrhjulingolycka som indikatorer på hennes värd som en mamma - vilket är udda, eftersom det varken har cancer eller ta hand om din allvarligt skadade man har mycket att göra med att vara en mamma. När berättade av hennes pris, sa Sharon Osbourne:

"Jag är verkligen hedrad och mållös - vilken är först! Det har varit en mycket tuff få år och den brittiska allmänheten har varit så stödjande för mig och familjen, och sett att jag är en riktig gammaldags brittisk tjej i hjärtat."

Sharon Osbourne tog 25% av rösterna i Best Mum pollen och slog av obestridda moderniseringsförmågor hos en kvinna som har spelat in i ett fritt tillgängligt hem sexband (jordanien - 16%), en kvinna som var på framsidan av en tidning snubblar uppenbarligen kokain förra året (Kate Moss - 14%), stegmor till a pojke som gillar att klä sig som en nazist (Hertiginnan av Cornwall - 10%) och sex andra rimligt kända mödrar (Penny Lancaster – 8%, Melanie Sykes – 7%, Davina McCall – 4%, Louise Redknapp – 4%, Tess Daly – 3%, Lorraine Kelly – 2%)

Glad mors dag Sharon.

Läs mer:

Vem är årets Celeb Mum? - Himmel

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: