Toronto Blue Jays Sign J.A. Händer till tre år, $ 36 miljoner Deal

Video: Toronto Blue Jays Sign J.A. Händer till tre år, $ 36 miljoner Deal

Video: Toronto Blue Jays Sign J.A. Händer till tre år, $ 36 miljoner Deal
Video: Your Doctor Is Wrong About Cholesterol - YouTube 2023, Oktober
Toronto Blue Jays Sign J.A. Händer till tre år, $ 36 miljoner Deal
Toronto Blue Jays Sign J.A. Händer till tre år, $ 36 miljoner Deal
Anonim

Under de senaste åren har Toronto Blue Jays varit ett av de bästa träffarna i Major League Baseball. Sedan 2010 har de varit bland ligamästarna i hemmaplaner, men trots att deras brott hjälpte dem att ta AL-öst för första gången sedan 1993 (när de vann World Series) hade de inte den tonning de behövde göra det till världsserien.

Förra säsongen rankades deras pitching personal nr 12 i ERA (3,80). Medan inte dåligt övergripande var det bara det åttonde bästa bland de 12 playoff-lagen. Chansen är bra att laget kommer att förlora sina bästa två krukor till fri byrå och eventuell pension (David Price and Mark Buehrle). Så, liksom många lag, kommer de att behöva ta itu med sina pitching staffs under lågsäsong.

För att förstärka rosterna har de bestämt sig för att ta tillbaka ett välbekant ansikte-J.A. Happ.

Foto av Rob Carr / Getty Images
Foto av Rob Carr / Getty Images

Happ skrev ett treårigt avtal om 36 miljoner dollar för att komma tillbaka till Toronto, ett lag han var med från 2012-14. Förra säsongen han tillbringade tid med Pittsburgh Pirates och Seattle Mariners där han tjänat en rekord på 11-8 i 31 börjar med en ERA på 3,61 (bättre än tre av T Torontos fyra förrätter med 20+ börjar förra säsongen).

När han var sista med Blue Jays vann han en rekord på 19-20 i 58 matcher (50 startar) och en ERA på 4,39. Laget hoppas att killen är långt borta, och den som gick 7-2 i 11 börjar med ett ERA på 1,85 för Pirates ner sträckan förra säsongen är den man får.

Happ har en karriär ERA på 4,13 och en rekord på 62-61 i 171 startar. Han har tillbringat sin karriär från ett års överenskommelse till ett årsavtal och har aldrig gjort mer än 6,7 miljoner dollar per år. Blue Jays kommer att betala honom 10 miljoner dollar nästa säsong och 13 miljoner dollar i var och en av de två sista.

Så medan Toronto tar ett språng i de 33-åriga, skyddar de sig lite om den inte så bra versionen av honom återvänder.

Vad som är intressant att se nu är om Blue Jays försöker göra en körning på David Price. Med tre av de fem spelautomaterna (Happ, Marco Estrada och R.A. Dickey) och Mark Buehrle som eventuellt går i pension, kommer det att vara utan ett ess om det inte kan avgå Pris.

Det kommer sannolikt att ta en nio siffra som är värt över 20 miljoner dollar en säsong för att skriva pris.

Rekommenderad: